De Vos verf

De Vos verf

Topkwaliteit in verf en plamuur sinds 1905!

De Vos Verf is sinds 1905 fabrikant van lakken, muurverven en plamuren voor de professionele schilder.

De verfproducten van De Vos Verf dragen bij aan het langdurig behoud van woningen en gebouwen en verhogen de esthetische waarde ervan.

Ons ervaren team streeft er iedere dag naar om met toonaangevende verfproducten, een eerlijk, gedegen advies en optimale service een positieve bijdrage te leveren aan uw schilderwerkzaamheden.

Glazol lakken, Fluwex muurverven, Remonta vernissen, Planol plamuren en een ruim assortiment non-paint zijn te verkrijgen via een vijftal eigen verkoopvestigingen.

De Vos Verf werkt daarnaast samen met een professioneel netwerk van verfgroothandels en verfspeciaalzaken.

In de hoofdvestiging te Den Haag vindt de ontwikkeling en productie van onze verfproducten plaats.

Bij de ontwikkeling van nieuwe verfproducten proberen wij een balans te vinden in de kwaliteit en duurzaamheid van de verf en de invloed hiervan op mens en milieu.

De Vos Verf ziet het als haar verantwoordelijkheid om de risico’s bij het gebruik van chemische producten zoveel mogelijk te beperken en neemt daarom deel aan Coatings Care. Coatings Care is een wereldwijd initiatief van verf- en drukinktproducenten dat voortdurende verbeteringen nastreeft op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en hierover informatie geeft.

Op 24 oktober 2005 is door Hare Majesteit De Koningin het recht verleend aan Verffabriek H. de Vos & Zonen B.V. tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Read more

Tesa

Tesa

Wereldwijde fabrikant van zelfklevende systeemoplossingen!

Tesa SE is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik. De 125 jaar ervaring van het bedrijf in de coatingtechnologie en zijn ontwikkeling van kleefbanden en innovatieve productoplossingen hebben Tesa, met hoofdkantoor te Hamburg, in veel toepassingsgebieden naar de top van de wereldmarkt gebracht.

Tesa ontwikkelt en produceert meer dan 6000 producten die in meer dan 100 landen worden verkocht. Het bedrijf haalt meer dan driekwart van zijn totale omzet uit speciale systeemoplossingen voor industriële klanten en zorgt in veel industriesectoren voor kostenbesparingen, geoptimaliseerde processen en verbeterde eindproducten.

Minder dan een kwart van de bedrijfsomzet komt uit consumentenproducten die bestemd zijn voor dagelijks gebruik op kantoor, thuis en in de tuin. Tesa biedt oplossingen die mensen kunnen gebruiken om hun leven te organiseren zoals zij dat wensen, en waarmee zij gewoonlijk ook de kwaliteit van hun leven verbeteren.

Read more

Köhlerwoodcap

Köhlerwoodcap

Dé specialist in beglazingsmaterialen en vulmiddelen!

Köhlerwoodcap is sinds 1954 dé specialist in beglazingsmaterialen en na het samengaan met Woodcap ook dé specialist in vulmiddelen. Door eigenhandig of gezamenlijk met de producenten onze producten en assortiment te ontwikkelen en vernieuwen, blijven we ook dé specialist.

Door de uitstekende relatie met onze leveranciers en door de producten direct van de fabrikant af te nemen, kunnen wij snel flexibele en creatieve oplossingen bieden. Op maat gemaakte producten zijn voor ons geen probleem. Grote leveringen van standaard producten zijn voor ons ook geen probleem.
Samen met onze leveranciers en een vernieuwde kijk op de markt hebben wij snel en naar de behoefte van onze klanten, nieuwe Private Labels en zelfs hele concepten ontwikkeld. Dat kan bij ons dus ook. Juist omdat we direct van de bron afnemen.

Wij zijn gevestigd op een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein onder de rook van Rotterdam/The Hague airport (Zestienhoven). Daar beschikken wij over drie ruime hallen, tot de nok toe gevuld met een zeer breed assortiment producten, waardoor we heel veel uit voorraad kunnen leveren.
Hier is ook het afhaalcentrum zodat, voor spoedklussen, snel over de juiste materialen beschikt kan worden. Heeft de bestelling iets minder haast, dan kunnen de producten natuurlijk binnen 24 uur in heel Nederland geleverd worden. Bestellingen vóór 12:00 uur worden namelijk dezelfde dag nog verzonden.

Wij zijn trots op Köhlerwoodcap, wat we doen en wat we kunnen. De ervaring binnen de onderneming is enorm en door de lage doorstroom van werknemers gaat er weinig informatie verloren en groeit de kennis met de dag. Wij kennen onze klanten en onze eigen mogelijkheden en zijn daardoor in staat altijd een goed advies te geven. Door trainingen, cursussen en het delen van de informatie zijn we allemaal op de hoogte van product- en marktontwikkelingen. Iedereen binnen Köhlerwoodcap voelt zich hierdoor heel betrokken bij het bedrijf en draagt graag zijn steentje bij aan het zo goed mogelijk helpen van onze klanten.

Köhlerwoodcap is onderdeel van de Köhlergroep.

Read more

Motip

Motip spraypaints!

De absolute nummer 1 in Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften!

Met de merken Motip, Dupli-Color, Presto en Colormatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten zoals siliconensprays.

Door de jarenlange ervaring en het hoge niveau van know-how, zijn wij verregaand gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de distributie van spuitbussen en lakstiften. Triggers en flacons completeren het totaalconcept.

Op haar terrein is Motip Dupli marktleider, met behalve drie productiebedrijven, eigen verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen. Jaarlijks produceert Motip Dupli Group meer dan 80 miljoen spuitbussen.

 

Read more

Zusex

Zusex

Succes met Zusex!

HOUTREPARATIEMIDDELEN & CONSTRUCTIEVE VERLIJMINGEN

Al sinds de jaren ‘70 van de vorige eeuw is Zusex, als eerste merk op de markt, een toonaangevende naam in de wereld van houtreparaties. Wat vroeger begon met de zogenaamde ‘Zusex Houtmassa’, is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een productenpakket voor vele reparaties. Tegenwoordig is Zusex nog steeds de bekendste en één van de meest verkochte hout(rot)vullers in Nederland en vele Europese landen.

– Al 45 jaar een succes
– Economisch en gemakkelijk in gebruik
– Blijvend elastisch
– Binnen en buiten toepasbaar
– Voldoet een COT eisen
– Verwerking zonder primer
– Eén kwaliteit voor zomer en winter

Kortom u bent verzekerd van “SUCCES MET ZUSEX”.

Read more