Tesa

Tesa

Wereldwijde fabrikant van zelfklevende systeemoplossingen!

Tesa SE is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik. De 125 jaar ervaring van het bedrijf in de coatingtechnologie en zijn ontwikkeling van kleefbanden en innovatieve productoplossingen hebben Tesa, met hoofdkantoor te Hamburg, in veel toepassingsgebieden naar de top van de wereldmarkt gebracht.

Tesa ontwikkelt en produceert meer dan 6000 producten die in meer dan 100 landen worden verkocht. Het bedrijf haalt meer dan driekwart van zijn totale omzet uit speciale systeemoplossingen voor industriële klanten en zorgt in veel industriesectoren voor kostenbesparingen, geoptimaliseerde processen en verbeterde eindproducten.

Minder dan een kwart van de bedrijfsomzet komt uit consumentenproducten die bestemd zijn voor dagelijks gebruik op kantoor, thuis en in de tuin. Tesa biedt oplossingen die mensen kunnen gebruiken om hun leven te organiseren zoals zij dat wensen, en waarmee zij gewoonlijk ook de kwaliteit van hun leven verbeteren.