De Vos verf

De Vos verf

Topkwaliteit in verf en plamuur sinds 1905!

De Vos Verf is sinds 1905 fabrikant van lakken, muurverven en plamuren voor de professionele schilder.

De verfproducten van De Vos Verf dragen bij aan het langdurig behoud van woningen en gebouwen en verhogen de esthetische waarde ervan.

Ons ervaren team streeft er iedere dag naar om met toonaangevende verfproducten, een eerlijk, gedegen advies en optimale service een positieve bijdrage te leveren aan uw schilderwerkzaamheden.

Glazol lakken, Fluwex muurverven, Remonta vernissen, Planol plamuren en een ruim assortiment non-paint zijn te verkrijgen via een vijftal eigen verkoopvestigingen.

De Vos Verf werkt daarnaast samen met een professioneel netwerk van verfgroothandels en verfspeciaalzaken.

In de hoofdvestiging te Den Haag vindt de ontwikkeling en productie van onze verfproducten plaats.

Bij de ontwikkeling van nieuwe verfproducten proberen wij een balans te vinden in de kwaliteit en duurzaamheid van de verf en de invloed hiervan op mens en milieu.

De Vos Verf ziet het als haar verantwoordelijkheid om de risico’s bij het gebruik van chemische producten zoveel mogelijk te beperken en neemt daarom deel aan Coatings Care. Coatings Care is een wereldwijd initiatief van verf- en drukinktproducenten dat voortdurende verbeteringen nastreeft op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en hierover informatie geeft.

Op 24 oktober 2005 is door Hare Majesteit De Koningin het recht verleend aan Verffabriek H. de Vos & Zonen B.V. tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.