Köhlerwoodcap

Köhlerwoodcap

Dé specialist in beglazingsmaterialen en vulmiddelen!

Köhlerwoodcap is sinds 1954 dé specialist in beglazingsmaterialen en na het samengaan met Woodcap ook dé specialist in vulmiddelen. Door eigenhandig of gezamenlijk met de producenten onze producten en assortiment te ontwikkelen en vernieuwen, blijven we ook dé specialist.

Door de uitstekende relatie met onze leveranciers en door de producten direct van de fabrikant af te nemen, kunnen wij snel flexibele en creatieve oplossingen bieden. Op maat gemaakte producten zijn voor ons geen probleem. Grote leveringen van standaard producten zijn voor ons ook geen probleem.
Samen met onze leveranciers en een vernieuwde kijk op de markt hebben wij snel en naar de behoefte van onze klanten, nieuwe Private Labels en zelfs hele concepten ontwikkeld. Dat kan bij ons dus ook. Juist omdat we direct van de bron afnemen.

Wij zijn gevestigd op een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein onder de rook van Rotterdam/The Hague airport (Zestienhoven). Daar beschikken wij over drie ruime hallen, tot de nok toe gevuld met een zeer breed assortiment producten, waardoor we heel veel uit voorraad kunnen leveren.
Hier is ook het afhaalcentrum zodat, voor spoedklussen, snel over de juiste materialen beschikt kan worden. Heeft de bestelling iets minder haast, dan kunnen de producten natuurlijk binnen 24 uur in heel Nederland geleverd worden. Bestellingen vóór 12:00 uur worden namelijk dezelfde dag nog verzonden.

Wij zijn trots op Köhlerwoodcap, wat we doen en wat we kunnen. De ervaring binnen de onderneming is enorm en door de lage doorstroom van werknemers gaat er weinig informatie verloren en groeit de kennis met de dag. Wij kennen onze klanten en onze eigen mogelijkheden en zijn daardoor in staat altijd een goed advies te geven. Door trainingen, cursussen en het delen van de informatie zijn we allemaal op de hoogte van product- en marktontwikkelingen. Iedereen binnen Köhlerwoodcap voelt zich hierdoor heel betrokken bij het bedrijf en draagt graag zijn steentje bij aan het zo goed mogelijk helpen van onze klanten.

Köhlerwoodcap is onderdeel van de Köhlergroep.