Copenhagen Prof

Copenhagen Prof

Kennis en ervaring voor de professional!

Copenhagen Prof is dé kwast voor de professional. Met meer dan 20 jaar op ervaring op het gebied van kwasten is Copenhagen Prof inmiddels een toonaangevende leverancier van kwasten in alle soorten en maten.

Wij leveren o.a.:

  • Ronde kwasten
  • Ovale kwasten
  • Platte kwasten
  • Gebogen penselen
  • blokwriters

Voor iedere klus heeft Copenhagen Prof de perfecte oplossing.

 

 

Read more

Goudhaantje kwasten

Goudhaantje kwasten

Haantje de voorste op het gebied van kwasten!

Van Dam’s Kwastenfabriek BV is een vooruitstrevende en op ambachtelijke leest geschoeide kwastenfabriek, opgericht in 1928 en reeds vanaf het prille begin gevestigd in Culemborg. Van Dam’s Kwastenfabriek BV is door de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant van kwasten van onberispelijke kwaliteit voor met name de professionele schilder.

Niet in de laatste plaats door de continue samenwerking met de schilder. Hierdoor voldoen onze producten aan de wensen van de schilder rekening houdende met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verven. Al meer dan 80 jaar is de naam Van Dam’s Kwastenfabriek BV onlosmakelijk verbonden met kwaliteit.

Op de website stellen wij U naast ons Goudhaantje® kwasten en verfroller assortiment ons complete assortiment  kwasten en schilders benodigdheden voor. Ook voor kwasten onder private label of met speciale wensen kunt U bij ons terecht!

Read more

Fein Tools

Fein Tools

Onverwoestbare techniek!

In 1867 richtte Wilhelm Emil Fein een bedrijf op voor de vervaardiging van fysische en elektrische apparaten, waar zijn zoon Emil Fein een kleine 30 jaar later, in 1895,de eerste elektrische handboormachine uitvond. Met deze uitvinding legde hij de basis voor de uiterst betrouwbare elektrische gereedschappen die FEIN tot op de dag van vandaag in Duitsland vervaardigt en waarvoor het traditionele bedrijf bij industrie en bouw over de hele wereld wordt gewaardeerd.

FEIN hoort al sinds 140 jaar tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van elektrisch gereedschap. En dat is zeker ook te wijten aan het feit dat FEIN tot op de dag van vandaag bij elke nieuwe productinnovatie rekening houdt met de eigen eis om alleen onverwoestbaar elektrisch gereedschap te ontwikkelen.

Read more

Anza Verimex

Anza Verimex

Dé vertrouwde naam in rollers, kwasten en verfgereedschap!

ANZA-Verimex is een resultaat van de succesvolle samenwerking van een Belgische fabrikant voor hoogwaardige professionele verfkwasten, verfrollers en verfgereedschappen en de Scandinavische marktleider in professionele schildersgereedschappen ANZA.

De Zweedse drang naar innovatie gekoppeld aan de locale expertise zowel op vlak van de productie als de commercialisering ervan maken ons marktleider in de Benelux.

Marktleider zijn betekent fors investeren in:

– Productie
– lnnovatie
– Marketing en ondersteuning
– Mensen en kennis
– Kwaliteit en kwaliteitscontrole

Read more

Sia abrasives

Sia abrasives

Zo wordt succesvol schuren onvermijdelijk!

Geen twijfel mogelijk! Maiburg Schuurtechniek is de allround specialist op het gebied van (geavanceerde) schuurtechnieken met een zeer compleet assortiment (flexibele) schuurmaterialen en schuursystemen van het Zwitserse merk Sia Abrasives. Naast een grote diversiteit aan schuurpapier, schuurschijven, schuurbanden en vliesproducten behoren slijp- en afbraamschijven, maskingtapes, gereedschappen en andere hulpmiddelen tot het assortiment.

In samenwerking met Sia Abrasives zijn wij bij Maiburg voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe schuursystemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. In de wereld van oppervlaktebehandeling zijn immers vele branches en toepassingen te onderscheiden, waarvoor unieke werkmethodes vereist zijn. Voor elk segment is een totaalconcept ontwikkeld: schuursystemen die tot in detail op elke praktijksituatie zijn afgestemd. Zo wordt succesvol schuren onvermijdelijk!

Read more

3M Solutions

3M Solutions

Schuren, veiligheid en tapes!

Een wereldwijd technologie georiënteerd bedrijf dat innovatieve oplossingen levert voor alledaagse problemen. 3M ontdekt manieren die het leven makkelijker en aangenamer maken voor klanten in zeven verschillende business lines.

3M heeft zich altijd gebaseerd op de gedachte niet alleen een gezonde onderneming te willen zijn, maar ook een toonaangevende rol te spelen in het welzijn van mens en milieu.

Producten van 3M zijn van absolute topkwaliteit. Precies zoals u van een marktleider mag verwachte!

 

Read more

Festool

Festool

Gereedschap voor het beste resultaat.

De ontwikkeling van het merk Festo is een voorbeeld van een sterke visie en het succes om aan de veeleisende behoefte van onze gebruikers te voldoen. Onze missie is, sinds de heer Gottlieb Stoll het bedrijf in 1925 oprichtte, onze klanten praktijkgerichte producten en systeemoplossingen te bieden, die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Deze gedachte heeft geleid tot echte molenstenen van technologieën en heeft Festool gebracht tot de marktleider in innovaties, samenwerking en competentie in elektrisch gereedschap.

Vandaag, 90 jaar verder, zijn de markt en ook uw werkzaamheden veranderd. Festo heeft zich duidelijk gespecialiseerd op uw eisen; dit heeft geleid tot een goede samenwerking van de eindgebruiker en de fabrikant. Parallel aan deze gedachte, is ook het bedrijfslogo verder ontwikkeld. Sinds 01.01.2000 is de naam Festo veranderd in Festool. Een nieuwe naam met oude kracht. U kunt dus ook in de toekomst blijven profiteren van de voordelen die het Festool electrisch- en persluchtgereedschap, verbruiksmaterialen en accessoires u bieden.

Read more

Rupes

Rupes

Innoverend schuren!

Leader zijn op de internationale markt, betekent intuïtitef, snel, creatief en innoverend handelen. RUPES, volgt deze regels sinds 1947 en nu wordt zij, dank zij haar afdeling voor Research en Development en de uitstekende kwaliteit van haar producten, erkend als een van de protagonisten in het panorama van de€professionele werktuigen op wereldniveau.

RUPES is een sterke firma met 4 productiesites en een verkoopnet dat de belangrijkste markten van nabij bedient: Er zijn 55 agenten aanwezig op het nationaal gebied, en 3 directe filialen en 60 importeurs garanderen de distributie van de producten van RUPES in de hele wereld, van Europa tot Japan, van Zuid-Africa tot Australië.

De wereld van de professionele werktuigen in al zijn toepassingen, vindt in RUPES de ideale partner made in Italy.

Read more

Wagner Spraytech

Wagner Spraytech

Marktleider in het ontwikkelen van verfspuitsystemen!

WAGNER-Groep is marktleider in het ontwikkelen van verfspuitsystemen voor de Doe-Het-Zelf markt  alsook apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt. Ons grote gamma producten beantwoordt dus aan de noden van zowel fabrikanten, aannemers als doe-het-zelvers.

Of het nu gaat om fijnspuitsystemen, verfrollers, handspuitpistolen, behangafstomers of een Airless-spuitsysteem, bij WAGNER vindt u ongetwijfeld de oplossing voor elk project.

 

Read more

Euroscaffold

Euroscaffold

Aluminium steigers en klimmaterialen!

Euroscaffold Nederland is fabrikant en leverancier van professionele aluminium steigers, rolsteigers, kamersteigers, steigertransporters e en klimmaterialen.

Euroscaffold levert rolsteigers in twee uitvoeringen

De Euro-rolsteiger met conische verbindingspen. En de standaard rolsteiger in dof aluminium uitvoering met rechte verbindingspen.

Opvouwbare steiger of rolsteiger uit losse elementen

Bij de kamersteiger heeft u de keuze uit een opvouwbare steiger of een steiger die uit losse elementen bestaat. Ook hier heeft u de keuze tussen de conische of rechte verbindingspen.

Veiligheid steigers

De EuroScaffold steigers voldoen volledig aan de geldende normen voor draagbaar klimmaterieel zoals:

  • de Europese Richtlijn Werken op hoogte
  • NEN-EN 1004
  • NEN-EN 1298
  • Warenwet (Besluit Draagbaar Klimmateriaal)

Al onze rolsteigers zijn voorzien van een opbouw- en veiligheidsinstructie.

Flexibiliteit steigers

De Euroscaffold rolsteigers zijn scherp geprijsd en vormen daarmee een aantrekkelijk alternatief voor een aantal bekende merken. De steigers zijn uitgevoerd met gestandaardiseerde rechte of conische verbindingspennen en staan daarmee garant voor snelle en veilige (de)montage uitgewisseld met merken zoals APW en Wienese.

 

Read more

RedBrick

Redbrick

Safety first, Fashion first!

Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen hebben veroverd. Onverwoestbaar, comfortabel, sportief en trendy. Ideaal voor op het werk en thuis.

Nieuw in het Redbrick assortiment is de stoere, vrijgevochten freerunner collectie. The collection in action is te bekijken in de inspirerende Redbrick promofilm op redbrick.nl. Daarin laten professionele freerunners met hun spectaculaire moves zien dat Redbrick niet zomaar een schoen is, maar een way of life. Come on!

Uiteraard voldoet Redbrick The Original ook aan alle eisen van de Europese normering (EN ISO 20345:2011). Redbrick is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, in de maten 36 t/m 51.

Read more

Workman

Workman

Comfortabel werken met Workman!

WorkMan® onderscheidt zich door de passie waarmee zij producten voor u vervaardigen. Ze leggen de lat zo hoog mogelijk en leveren u werkkleding van een traditionele kwaliteit die allround inzetbaar is op de werkplek. Comfortabel en gemaakt voor alledaags gebruik. En dat alles tegen een concurrerende prijs. WorkMan® heeft een fraaie, duidelijke collectie werkkleding op voorraad voor diverse beroepsgroepen. Daarnaast is deze productlijn uitstekend te combineren met hun fraaie collectie bi-colour t-shirts, polo’s en sweaters. Ze hebben hierbij sterk gelet op handige eigenschappen, pasvorm en functies van de kleding.

Read more

Havep

Havep Protective Wear

Werkkleding met aanzien!

Havep werkkleding is één van de bekendste merken in de markt. Het merk wordt geroemd vanwege de hoge kwaliteit en het ruime assortiment. Havep producten bieden comfort, veiligheid en uitstraling.

Havep werkkleding wordt gemaakt onder het keurmerk van de Fair Wear Foundation. Dit wil zeggen dat er bij de productie van de Havep-producten rekening wordt gehouden met goede arbeidsomstandigheden.

Met de producten van Havep doet u een goede investering in uw werknemers en bedrijf.

 

Read more

Avis Paint

Avis Paint

Ontwikkeld met zorg en vakmanschap!

AVIS is synoniem aan een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. 
AVIS heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven met haar producten en is nu hét merk voor specialistische coatings. AVIS heeft  geen massaproducten in haar leveringsprogramma  maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en  milieu- en Arbo regelgeving voldoen.

Alle producten worden met zorg en vakmanschap ontwikkeld en naar de afnemers/ gebruikers ondersteund met kennis en expertise. Dit gebeurt onder andere door middel van de productinformatiebladen, telefonische en persoonlijke ondersteuning en via deze website. Professionele schilders kunnen voor AVIS producten terecht bij  groothandel en verfspeciaalzaken in Nederland en België. Op deze website stellen wij onze producten aan u voor. Meer informatie kunt u verkrijgen door middel van de brochures en productinformatiebladen, die u via deze website kunt downloaden.

Read more

Bichemie Coatings

Bichemie Coatings

Specialistische producten voor de verfbranche!

Bichemie Coatings is fabrikant  van een uitgebreid pakket specialistische producten voor de verfbranche. Onder de merken Avis, Bolivia, Clou, Golden Wave, Kristal Isolit, Kuras, Remaille en Trae Lyt, vindt u producten voor de professionele schilders branche en de bouw- en doe-het-zelfsector. De producten die u onder deze merken vindt voldoen aan alle geldende kwaliteits-, milieu- en Arbo eisen.

Bichemie Coatings heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven als leverancier van hoogwaardige producten en heeft hiervoor ook diverse awards mogen ontvangen. Bichemie Coatings levert geen massaproducten maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en milieu- en Arbo regelgeving voldoen. Alle producten worden met zorg en vakmanschap ontwikkeld en naar de afnemers ondersteund met kennis en expertise. Dit gebeurt onder andere door middel van de productinformatiebladen, telefonische en persoonlijke ondersteuning en via de websites.

Professionele schilders en kwaliteitsbewuste doe-het-zelvers kunnen voor onze producten terecht bij vele groothandels en verf- en speciaalzaken in Nederland en België. Op deze website stellen wij onze producten aan u voor. Meer informatie over de producten kunt u downloaden door middel van de brochures en productinformatiebladen

Read more

Sika Coatings

Sika Coatings

Een bedrijf met normen en waarden!

Sinds de oprichting – ruim 100 jaar geleden – in zwitserland door de vooruitstrevende uitvinder Kaspar Winkler heeft Sika zich ontwikkeld tot een succesvol, mondiaal bedrijf met een leidende positie op het gebied van de ontwikkeling en productie van systemen en producten voor hechting, afdichting, demping, versterking en bescherming in de bouwsector en automotive industrie.

Wij geloven dat het toekomstige succes van ons bedrijf niet alleen voortkomt uit het volgen van de juiste strategie, maar evenzeer gebaseerd is op vertrouwen en toewijding van al onze medewerkers. De fundamenten voor onze route naar mondiaal leiderschap zijn onze ondernemingsfilosofie en het Sika gedachtengoed. Hieraan liggen sterke normen en waarden ten grondslag, die het DNA van ons bedrijf vormen.

Read more

Relius

Relius

Alles voor de klant!

In Nederland en België is Relius Benelux, importeur van Relius verf, al vele jaren een begrip als het gaat om verf, bouwverven, lakken, glasweefsel, sierpleisters en muurverven. Schilders(bedrijven), behangers en stukadoors zijn met onze producten niet alleen verzekerd van kwaliteitsproducten, maar profiteren tevens van de expertise van onze adviseurs.

Hoogwaardige kwaliteit!

Onze kwalitatief hoogwaardige merken Relius, Ekotex, Superscan Glasweefsel, Hoeka spuitpleister en sierpleister, Modern Walls glasvezelbehang en glasvlies, Vitrulan glasweefselbehang, Systexx wandbekleding, Erfurt renovlies, variovlies en faservlies, Pento afwerkingsproducten en Vulkem Quick sneldrogende vloercoating systemen worden uitsluitend geleverd via de verfgroothandels.

Als exclusief leverancier van Relius, een Duits A-merk dat tot de top 5 van Europa behoort, zijn we in staat een zeer uitgebreid assortiment verf, bouwverven, coatings en lakken aan te bieden.

Read more

Bristol Coatings

Bristol Coatings

Professionele verfproducten op basis van ervaring.

Bristol produceert een breed scala aan professionele verfproducten voor binnen en buiten. In ons assortiment treft u zowel synthetische verfproducten, welke toepassing vinden in de schilders branche en de hout- en metaalverwerkende industrie, als water gedragen verfproducten voor o.a. tentoonstellingsbouw, interieurafwerking, film- en theater-industrie, houtverwerkende industrie en de schilders branche.

Ons kwaliteitszorg- en waarborgsysteem staat garant voor constante kwaliteit, welke mede berust op jarenlange ervaring.

Read more

Aquamaryn verf

Aquamaryn verf

Duurzame professionele schildersverf.

Aquamaryn duurzame verf heeft een volledig assortiment duurzame en professionele schildersverven. Met een technische duurzaamheid die past binnen het regulier onderhoudsschema van vastgoedbeheerders. En daarmee echt een serieuze keuze is in het opmaken van onderhoudsadviezen.

De recepturen zijn gebaseerd op de authentieke Hollandse lijnolieverf (natuurverf), maar waar nodig aangepast aan de laatste stand van de techniek. Daardoor zijn de producten goed en makkelijk te verwerken, kennen ze een lange levensduur en zijn de grondstoffen zo natuurlijk mogelijk.

Read more