Avis Paint

Avis Paint

Ontwikkeld met zorg en vakmanschap!

AVIS is synoniem aan een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. 
AVIS heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven met haar producten en is nu hét merk voor specialistische coatings. AVIS heeft  geen massaproducten in haar leveringsprogramma  maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en  milieu- en Arbo regelgeving voldoen.

Alle producten worden met zorg en vakmanschap ontwikkeld en naar de afnemers/ gebruikers ondersteund met kennis en expertise. Dit gebeurt onder andere door middel van de productinformatiebladen, telefonische en persoonlijke ondersteuning en via deze website. Professionele schilders kunnen voor AVIS producten terecht bij  groothandel en verfspeciaalzaken in Nederland en België. Op deze website stellen wij onze producten aan u voor. Meer informatie kunt u verkrijgen door middel van de brochures en productinformatiebladen, die u via deze website kunt downloaden.